Glükózamin
A glükózamin szerepet játszik a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában, és valószínűsíthetően gyulladást csökkentő tulajdonsággal rendelkezik. A glükózamin nemcsak fontos építőköve a porctermelésnek, és így segíti a károsodott izületi porcok regenerálódását, hanem gátolja a porcot bontó enzimek(hyaluronidáz) működését is, így képes lehet megállítani, illetve lassítani a porc pusztulásának a folyamatát is. Mindezek mellett szakértők kimutatták, hogy ez a vegyület javítja az izületi folyadék viszkozitási tulajdonságait is.
    Tartalmazó termékek:
    
    
    
![]()  | Rendelését leadhatja és információt kérhet az ügyfélszolgálati email címen: | 
Ajánlatunk
                  






                                      Ár: 17570 Ft
                                      
                                      Ár: 9920 Ft
                                      
                                      Ár: 4775 Ft
                                      
                                      Ár: 13285 Ft
                                      
                                      Ár: 15415 Ft
                                      
                                      Ár: 5800 Ft
                                      
                                      Ár: 12370 Ft
                                      
                                      Ár: 11450 Ft
                                      
                                      Ár: 17730 Ft
                                      
                                      Ár: 4815 Ft