Keresés

Kategóriák

Panax Ginseng tabletta - a szellemi és fizikai teljesítménynövelő

Panax Ginseng tabletta - a szellemi és fizikai teljesítménynövelő

  
  63 Ft/nap
  Ár: 4.795 Ft

Ginszeng A ginszeng Kelet-Ázsiában, Szibériában és Észak-Amerikában ôshonos, évelô növény. A kereskedelmi forgalomban többféle – koreai, kínai, amerikai, szibériai – ginszeng kapható, ezek mindegyike az Araliaceae családba tartozik. Értékes hatóanyagát a gyökerébôl vonják ki. A ginszenget mint étrendkiegészítôt ma már világszerte széles körben használják. A hatásért felelôs vegyületek, az ún. kóreai ginzenozidok csökkentik a stressz által okozott tüneteket és növelik a szellemi, fizikai teljesítôképességet. A ginszeng számos egyéb hatóanyagot, szaponinokat, fitoszterolt, aminosavakat, valamint vitaminokat is tartalmaz.

A ginszeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentrálóképesség növelésére, fáradtság, kimerültség, hosszan tartó fokozott testi és/vagy szellemi igénybevétel esetén, tehát hozzájárul a megfelelô szellemi és fizikális erônlét fenntartásához. Mindenkinek – kortól és nemtôl függetlenül – hasznos lehet a rendszeres ginszengfogyasztás, különösen, ha épp olyan idôszakot él, mely fizikailag vagy szellemileg erôsen igénybe veszi. Nem véletlen, hogy Kínában „életgyökérként” is emlegetik.
A ginszeng bevitele elsősorban abban segít, hogy ezek a nélkülözhetetlen tápanyagok a lehető legjobban felszívódjanak és hasznosuljanak. Emellett előnyösen hat a keringési rendszerre és a tüdőre, a vérnyomásra, az általános közérzetre, az agy működésére, a cukorháztartásra, az ivarrendszerre.

Mire Jó?
Vérnyomásproblémák (magas és alacsony vérnyomás egyaránt), elégtelen keringés, vérszegénység, emésztési zavarok, álmatlanság, fáradtság, alacsony vércukorszint (hipoglikémia), potenciazavarok. Előnyös az öregedési folyamatok fékezésében, az időskori életerő és életkedv megőrzésében, az agyat éberebb állapotban tartja, késlelteti a fáradtság jelentkezését. E hatása miatt sportolók is előnyösen alkalmazhatják. Növeli a tüdő teljesítőképességétjavítja munkájának hatékonyságát, az oxigénfelhasználás kapcsán csökkenti a vér  tejsavszintjét.
Az ashwagandha (ginszeng) általános élénkítő és regeneráló szer, hasznos idegkimerültség, memóriazavar, álmatlanság, fáradtság és potenciazavarok esetén.

 

Egy doboz tartalma 100 db ginseng tabletta

Adagolás: 1 ginseng tabletta naponta

Összetétel:
Koreai ginszeng 500 mg

Kiszámolva egy napi adag ára : 47 Ft/nap    Teljes ár: 4.795 Ft
Adagolás: 1 egység/nap, 100 napra elegendő
Kiszerelés: 100 db tabletta
Termék kosárba rakása
BónuszPont érték: 119 BP
OÉTI engedély szám: 3788/2008.
Ügyfélszolgálat
Rendelését leadhatja és információt kérhet az ügyfélszolgálati email címen:
info@webvitaminplaza.hu
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevélre, hogy folyamatosan értesüljön a legújabb cikkekről és termékekről
Név:

Email cím: