Keresés

Kategóriák

Detox Patch - Méregtelenítő tapasz

Detox Patch - Méregtelenítő tapasz

  
  Ár: 7.635 Ft

A Detox Patch három különálló, de szinergikus elven mûködik: Minôségi, teljesen természetes forrásokból származó hatóanyagait gondosan választották ki a felhalmozódott méreganyagok eltávolítására való képességük alapján. A transzdermális (bôrön keresztül alkalmazott) technológia alapja a természetes vonzás. Ez teszi lehetôvé, hogy a Detox Patch összetevôi kíméletesen, mégis hatékonyan vonják ki szervezetünkbôl a szennyezôdéseket.
A készítmény második pillére az infravörös hô (FIR ), illetve az általa kiváltott jótékony folyamatok. Kísérletek során kimutatták, hogy az infravörös hô serkenti a keringést és elôsegíti a toxinok és salakanyagok eltávolítását a szervezetbôl. A FIR ezenfelül összefüggésbe hozható számos regenerálódási folyamattal. A Detox Patchben a turmalin nevû alkotó természetes módon bocsátja ki a FIR-t, ezáltal segíti elô a méregtelenítés folyamatát.
A keleti reflexológia a termék hatásának harmadik fontos faktora. Alapelve, hogy a lábfejen, fôként a talpon található specifikus reflexpontok és idegek kezelése jótékony hatással lehet a szervezet más részeire és általános egészségi állapotunkra. A Detox Patch a lábfej stimulálásával a reflexológia elvei alapján támogatja a szervezet méregtelenítô és öngyógyító erejét. A szervezetünkben jelen lévô toxinoknak általában magasabb a molekulasûrûsége, mint szív-érrendszerünk más, természetes összetevôjének. Ezek a szennyezôdések rendszerint az alsó végtagok felé veszik az irányt, ezért a tapaszokat azon a testrészen a legjobb alkalmazni, ahol a toxinok nagy koncentrációja a legvalószínûbb.

Minek köszönheti hatékonyságát a Detox Patch talppárna?

 

A keleti orvoslásban évszázadok óta úgy tartják, hogy a nap folyamán a mérgek lefelé vándorolnak testünkben. Ezután létfontosságú szerveink „letétbe helyezik“ ôket, például a lábfejünkben. A keleti gyógyítók azt is pontosan tudják, hogy a mérgek felhalmozódása számos degeneratív betegség kialakulását idézi elô. Például a fájdalmas reuma és arthritis kiváltó oka nem más, mint az ízületekben felgyülemlô savas folyadék. Úgy tartja egy ázsiai mondás, hogy az öregedés a lábfejünkbôl indul ki. A keleti reflexológiában lábfejünkön (melyet „második szív"-ként is emlegetnek), minden fôbb szervünk leképezôdése megtalálható a talpunkon elhelyezkedô több mint 60 akupunktúrás pont formájában. A lábfej felsô harmada általában a testünk felsô harmadában, az ív a test közepén, a sarok pedig a test alsó harmadában található szervekhez tartozik. Nem is olyan régen a talppárnákhoz csak Ázsiában lehetett hozzájutni, ahol havonta több mint 10 milliót adnak el belôlük!

ADetox Patch kifejlesztôi – ötvözve a tradicionális gyógyászatot a modern technológia vívmányaival – gondosan kiválasztottak 14 gyógynövényt és gyógyító összetevôt, melyek segítenek a toxikus elváltozások enyhítésében és megszüntetésében. Sokan elámultak már azon, hogy mennyire hatékony a Detox Patch a helyi fájdalmak csillapításában, valamint a stressz és a szorongás tüneteinek oldásában

Mi biztosítja a Detox Patch méregtelenítőú tapasz jótékony hatását?

Az elfogultságtól mentes kutatás és minôségellenôrzés. Bízunk abban, hogy ön is nagyra értékeli majd a Detox Patch egyedülálló tulajdonságait. A Detox Patch a nyugati piac igényeihez igazítva, minôségi összetételben és csomagolásban már nálunk is kapható. Az ôsi bölcsesség és a modern technika boldog házassága ez. Ma már világszerte milliók és milliók élvezhetik a fantasztikus talppárnák jótékony hatásait. A Detox Patch annak köszönheti népszeruségét, hogy segíti szervezetünket a kimerültség leküzdésében, a keringés élénkítésében, az anyagcsere fokozásában és az alvás minôségének javításában. Csökkenti a helyi fájdalmakat, eltávolítja a mérgeket, növeli az energiaszintet.

Akkor fejti ki hatását amikor Ön alszik

Szervezetünkben számos forrásból toxinok halmozódnak fel. Ezek származhatnak többek között kémiai rovarirtó szerekbôl, melyek esetleg ételünkbe kerülnek, a szennyezett levegôbôl, melyet belélegzünk, a nem kellôen tiszta vízbôl, amit megiszunk, és okozhatják a modern, zaklatott életvitelbôl adódó stresszreakciók is. Az ember már több millió toxint hozott létre, és több ezer kerül kereskedelmi forgalomba nap mint nap.

A toxinok fogyasztásának következménye gyakran gyengeség, betegség és fájdalmak. Hogy egészségünket megôrizzük, nagyon fontos a mérgek rendszeres eltávolítása szervezetünkbôl. Szervezetünk méregtelítésének számtalan módja létezik. Használhatunk vény nélkül kapható növényi méregtelenítôket, de akár böjtölhetünk vagy diétázhatunk is, étrend-kiegészítôk és gyógyszerek szedésével kiegészítve. Szakember irányítása mellett mindezek rendkívül hasznosak lehetnek. A legnehezebben eltávolítható toxinok azonban éppen azok, melyek megtapadnak szöveteinkben (többek között a nehézfémek, a vízbôl származó arzén, higany, ólom, platina stb.).

A kelátképzés az amalgám fogtömésekbôl és a halfogyasztásból származó higany-, valamint az arzén- és ólomtoxicitás-szint csökkentésének egyik lehetséges módja. Ám ennél jóval egyszerubben és hatékonyabban is méregteleníthetjük szervezetünket, méghozzá a talpunkon keresztül. Mivel a Detox Patch helyileg alkalmazandó, nem kell aggódni az esetleges mellékhatások miatt. A nemkívánatos anyagokat azonban eltávolítja. Mindez a Detox Patch elsô használatakor nyilvánvalóvá válik. Ha éjszakára helyezzük fel a tapaszok segítségével, melyeket minden megrendeléssel egy idôben szállítunk, reggelre a fehér, száraz párnácskák sötétbarnára vagy feketére színezôdnek és benedvesednek, sôt olykor rossz szagúvá is válnak.

A Detox Patch méregtelenítő tapasz könnyű, szelíd, természetes tisztítást kínál

Minden egyes Detox Patch könnyen eltávolítható tapasszal van ellátva, hogy közvetlenül a bôrre rögzíthessük. A Detox Patch alkalmazható fájdalmas, egészségileg problémás testtájékon, hogy eltávolítsa a mérgeket arról a területrôl. Egyidejuleg azonban a talpon is alkalmazni kell, hogy a maximális tisztító hatást elérjük. Egyéntôl függôen ez az idôszak két-három naptól két-három hétig terjedhet, súlyosabb betegség vagy toxikus állapot esetén azonban akár még ennél is tovább. Az eredményt saját szemünkkel láthatjuk, amikor másnap reggel megnézzük a talppárnákat.

Ahogy a talppárnák felmelegszenek, bôrünk pórusai kitágulnak, lehetôvé téve a felgyülemlett mérgek távozását a vérbôl és a nyirokrendszerbôl az ozmotikus nyomás alatt álló bôrön keresztül. A talppárnácskákat bármikor viselhetjük, de a legmegfelelôbb idôszak rá az éjszaka. Szemproblémák esetén helyezzük a fülünk mögé, illetve a halántékra, de közvetlenül a szemünkre soha. Sebekre és horzsolásokra helyezve (kivéve a vágott sebeket és a szemsérüléseket) a párnák csökkentik a gyulladást és a fájdalmat.

Az alábbi, gondosan kiválasztott összetevőlben rejlik a Detox Patch méregtelenítő tapasz hatékonyság:

Szerves agaricus gomba
beta flucant tartalmaz, mely fontos szerepet tölt be a rákos sejtek szabályozásában.

Turmalin
természetéből adódóan távoli infravörös fényt bocsát ki, ami mélyen relaxáló hatású.

Szibériai ginszeng
elősegíti az egészséges anyagcsere-működést.

Achyrantis gyökér
javítja a vérkeringést.

Perlit
növeli az anyagok folyékonyságát és felszívódó képességét.

Platicodon grandifloum
védi a tüdőt és a torkot.

faecet, bambusznedv, eukaliptusznedv
E három finomított fűből származó összetevő a lehető legjobb természetes, kíméletes, de hatékony méregtelenítő, amely sterilizáló hatást is nyújt.

E különleges összetevők hatása valóban csodálatos. a detox patch a lehető legjobb természetes tisztító, méregtelenítő, fájdalomcsillapítő és stresszoldó formula, amit Önnek is ki kell próbálnia.

 

Alkalmazása: A ragasztófólia segítségével rögzítse a talpára, és legalább nyolc órán keresztül viselje! Legideálisabb éjszaka alkalmazni.

Hogyan használjuk a Detox Patch-et:

1. Helyezzük a párnát szöveges felével a ragasztószalag fölé!
2. A Detox Patch a ragasztószalag közepén helyezkedjen el!
3. Határozott mozdulattal nyomjuk az Detox Patch-et a talpunkra vagy a fájó testrészre!
4. Ne használjuk a Detox Patch-et, ha a csomagolása nyitott vagy sérült!
5. Ha már kibontottuk, az Detox Patch-et fel kell használni!
6. Gyermekektôl tartsuk távol!
7. Kizárólag külsôleg használható!
8. Ne használjuk sérült bôrfelületen vagy sebeken!

 

Kinek ajánljuk Detox Patch-et?

  • egészségeseknek megelôzésre,
  • legyengült immunrendszer esetén,
  • legyengült keringési rendszer kapcsán,
  • hátfájás és derékfájás vagy fejfájás esetén,
  • máj- és vesemûködési zavarok esetén,
  • izom- és ízületi problémákban,
  • alvászavarokban,
  • daganatmegelôzésre és daganatterápia kiegészítése

 

Összetevők:

Agaricus gomba
Turmalin
Szibériai ginszeng
Achyranthisgyökér
Platicodon grandiflorum
Bambuszecet
Ciprusecet
Caragana sinica
Artemisia iwayomogi
Paeoniae rubrae gyökér

Egy doboz tartalma 12db tapaszTeljes ár: 10150 Ft
Tagsági ár: 7.635 Ft
Ha szeretné tudni ma az a tagásgi ár, kattintson ide
Kiszerelés: 12 db
Termék kosárba rakása
BónuszPont érték: 190 BP
Ügyfélszolgálat
Rendelését leadhatja és információt kérhet az ügyfélszolgálati email címen:
info@webvitaminplaza.hu
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevélre, hogy folyamatosan értesüljön a legújabb cikkekről és termékekről
Név:

Email cím: