MENU

Every Moment - Regeneráló krém

Every Moment - Regeneráló krém
Ár: 6 320 Ft
Kosárba

Az EveryMoment hormonmentes, gyógynövényalapú kozmetikum, amely az egész család hámregeneráló készítménye az egészen apró sérülésektől a komolyabb, intim problémákat érintő területekig.

Kinek ajánljuk?

  • Az egész család számára az apróbb hámsérülések, csípések, égések esetén a bőr regenerálására, hidratálására, fertőtlenítésére és a gyulladás csökkentésére.
  • Azok számára, akik sportolás utáni izomlazítót keresnek.
  • Minden nőnek, a hüvely egészségének fenntartásáért.
  • Szülés után levő nőknek segítve a hüvely rugalmasságának visszaállítását.
  • Menopauza után levő nőknek a hüvelyszárazság okozta kellemetlenségek enyhítésére.
  • Mindazok számára, akik masszázs formájában szeretnék kényeztetni bőrüket.

A krémet tároljuk száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva! Ügyeljünk rá, hogy a krém ne kerüljön a szembe vagy szájba, ez esetben mossuk ki bő vízzel! Terhesség alatt ne használjuk!

Élvezetesebb együttlét, teljeseebb nőiesség, intim egészség

Az Intim moments egy egyedi összetételű, nők számára kifejlesztett intim kozmetikum melynek haóanyagai segítséget nyújthatnak a kiegyensúlyozottabb örömtelibb szexuális élethez, valamint támogatja a hüvely és a többi nemi szerv egészséges működését

teljes cikk elolvasása

Gondosan összeválogatott hatóanyagai a helyi keringés fokozása révén segítik a nyálkahártya nedvesedését, fokozzák az ingerekre való érzékenységet (L-arginin, rozmaring), kellemes melegségérzetet keltenek, élvezetesebbé téve az intim együttlétet. Az eukaliptusz, az aloe vera, a homoktövis és a kamilla támogatják a hámszövet egészségét, a zöld tea és a homoktövis antioxidáns hatásúak is. A kollagén és elasztán, valamint a Chlorella-kivonat segítenek fenntartani a rugalmasságot és feszességet, érzékibbé és intenzívebbé téve az intim pillanatokat.

A szexualitás az emberi fejlôdés egész életen át tartó kísérôje, a felnôtt, teljes élet egyik legmeghatározóbb eleme. Az egészséges és rendszeres nemi élet nélkülözhetetlen feltétele a magánélet és az egész életvezetés sikerének, a kiegyensúlyozott személyiségfejlôdésnek. Ugyanakkor az élet más területeinek megoldatlan problémái (például a stressz, a munkahelyi problémák, a gyermeknevelési és egyéb konfliktusok) visszahathatnak a nemi életre, és könnyen megzavarhatják a szexuális kapcsolat intim, vagyis lelkileg is kielégítô jellegét. Minthogy az intim kapcsolat igénye az ember veleszületett, alapvetô szükséglete, magától értetôdik, hogy szinte mindenki törekszik ilyen kapcsolatok létesítésére. Vannak azonban bizonyos élethelyzetek, amikor a szexualitás kellô megélése akadályokba ütközhet.

Ennek számtalan oka lehet. A megoldás elsô lépése a partnerek közti kellô nyitottság, ôszinteség. Ha azonban nem teljes körû ez az intimitás, a problémákat sokszor „szônyeg alá seperjük“. Ettôl viszont nem szûnnek meg, inkább súlyosbodnak, és elôbb-utóbb ki is robbanhatnak, esetenként magát a kapcsolatot is veszélyeztethetik. Ha a problémát „agyonhallgatjuk“, az tovább él és erôsödik, sôt, elôbb-utóbb ismét jelentkezik, az élet különbözô területein okozva gondokat. Akár a testi-lelki egészséget is alááshatja, ördögi kört indítva be ezzel. A kielégítô szexuális élethez a lelki egészség és érettség mellett a fizikai egészség is rendkívül fontos, és nem szabad elfeledkeznünk ezek szoros kapcsolatáról sem. A lelki tényezôk után a továbbiakban a nôi nemi szervek egészségérôl lesz szó. A hüvely a magzati életben alakul ki, de jellemzô tulajdonságait a nemi érettség után mutatja. Amennyiben a hüvely mûködése zavartalan, szinte észrevétlenül tölti be normális funkcióját, és megfelel olyan extrém kihívásoknak is, melyeket a rendszeres szexuális élet jelent. A hüvely és a szeméremtest hámjának egyensúlyi helyzetét azonban számos tényezô hátrányosan befolyásolhatja, melyek a hüvely egészségére, így a szexuális egészségre is kihathatnak.

Ilyenek például a mechanikai hatások, melynek leggyakoribb formája a rendszeres nemi élet. Ez szinte mindig kisebb sérülésekkel jár, ami általában nem befolyásolja a normális nemi életet. Túlzott nemi aktivitás esetén viszont a hüvelyhámnak nincs ideje regenerálódni. Extrém mechanikai hatást jelent a hüvelyi szülés is, mely során a hüvely 10-12- szeresére tágul. Szülés után eredeti formájának visszanyerésére azonban csak többé-kevésbé képes. A vérkeringés megváltozása – mind az artériás, mind a vénás oldalon – szintén befolyásolhatja a hüvelyi egészséget, ha a normális vérellátás hiányt szenved. Ez leggyakrabban a vérkeringést rontó rendszerbetegségeknél (például cukorbetegség) figyelhetô meg, de a helytelen öltözködés (szûk, szoros ruházat, illetve alsónemû) következtében is bekövetkezhet. Gyakran megfigyelhetô a tünetek és a divat párhuzamos változása. A hormontartalom megváltozásának legismertebb oka, hogy a változó korban bekövetkezik a petefészek kimerülése, és ezzel együtt a hormonszint csökkenése is. Ennek számos, esetenként nagyon kellemetlen tünete van, például csökken a szexuális vágy, a hüvely nyálkahártyája elvékonyodik, a hüvelycsatorna megrövidül és összeszûkül. Ebben az idôszakban gyakran hormonpótló terápiát javasolnak, melynek számos támogatója és ellenzôje van, mivel a kutatásoknak ezidáig nem sikerült teljes mértékben eloszlatni a felmerülô kételyeket, emellett a hormonpótló terápia egészségügyi kockázata is alapos orvosi mérlegelést igényel.

Az aktív kor velejárója a fokozott szexuális aktivitás. Ez az aktivitás nemegyszer fokozott fertôzésveszéllyel járhat. Leggyakoribb oka a szexuális partner megjelenése/váltása, de a bakteriológiai egyensúly felborulása akkor is bekövetkezhet, ha a partner nem hordoz egészségre káros kórokozókat. Ebben az esetben csupán a két flóra közötti különbségrôl van szó. Fertôzésekre hajlamosít a külsô (utazás, egészségtelen környezet, uszodák, szaunák használata) és a belsô környezet megváltozása is. A belsô környezet leginkább tartós betegségek, hormonális vagy antibiotikus kezelések, a tartós stressz és az immunrendszer gyengülése során változik meg. Ritkábban gondolunk a korszerû, alacsony hormontartalmú fogamzásgátlókra mint hátrányosan befolyásoló tényezôre. Ezek sok esetben a normális hormonszintnél alacsonyabb koncentrációban mûködnek, miközben a hüvely fokozottabb szárazságát idézhetik elô. Hangulatrontó hatásúak lehetnek, ezáltal csökkenthetik a szexuális kedvet is. Az alacsonyabb hormontartalom egyéb anyagcsere- változások esetén is elôfordulhat, ez gyakran a test zsírtömegének csökkenésével hozható összefüggésbe (például túlzásba vitt fogyókúra, versenysportok, testépítés során). Hasonló következményekkel jár az elégtelen, rossz összetételû táplálkozás (a rossz szociális helyzet, az alkoholizmus, a drog), valamint a tartós szorongás és a krónikus stressz is.

Rendszeres használatra különösen ajánlható változó korban levő hölgyeknek, nem betegség okozta hüvelyszárazság esetén (szoros ruházat, stressz stb.), valamint ha a hüvely rugalmassága megváltozik (például normál szülés után). Hatása az élettani adottságok, illetve az egyéb kkörülmények különbözősége miatt egyénenként változó lehet. Intim együttl ét elétt/közben alkalmazva segíti a nemi szervek vérbővé válását, intenzívebbé téve az aktust, ezenkívül síkosító hatása is van. Kondommal együtt is biztonságosan alkalmazható (NEM fogamzásgátlóként!). Mindezt természetes öszzetevőkkel, hormonok nélkül!

Vigyen színt szexuális életébe
teljes cikk elolvasása

A szexualitás és a szexuális egészség fogalma viszonylag új keletû, a 19. század elôtt legfeljebb vágyakozásról, szenvedélyrôl beszéltek nemcsak a gazdag irodalmi, hanem az orvosi nyelvben is. Csak a huszadik században kezdték el tanulmányozni a szexuális viselkedést, amit eleinte ösztönszerûnek tartottak. A kutatások során aztán egyre nyilvánvalóbbá vált az a tény, hogy a szexualitás tanult folyamatként értelmezhetô, és mint ilyan, állandóan változhat, azaz fejleszthetô. A szexualitás jobbá tételére való igény pedig mindannyiunk sajátja, emellett része a normál kultúrának is.
Az IntiMoments alkalmazásának elsôdleges elônye a nemi együttlét élvezetesebbé tétele. Számos olyan hatóanyagot tartalmaz, melyek közvetlenül fejtik ki hatásukat a nemi szervekre. Ilyen például az L-arginin, amely vérbôséget okoz a nemi szervekben, azonnal érezhetô kellemes melegségérzetet keltve, fokozza az ingerekre való érzékenységet, valamint a nyálkahártya nedvesedését. A kollagén és elasztán elôsegíti a rugalmasság és egyenletes teltség megôrzését. Kiváló segítséget nyújthat például hüvelyi szülés után* a szülés elôtti állapot visszaállításának elôsegítésére, de intim együttlét során alkalmazva is érezhetô feszességet ad. Tartós alkalmazása különösen ajánlható változókor után, ugyanis a kor elôrehaladtával a szövetekben mind a kollagén, mind az elasztán mennyisége csökken.

A nôk életében számos egyéb olyan tényezô is lehet, amely kedvezôtlenül befolyásolhatja a hüvelynedv termelôdését. Leggyakrabban a menstruációs ciklus alatt bekövetkezô hormoningadozás, a szoros ruházat, a tartós stressz és bizonyos gyógyszerek hatnak így. Fontos megemlíteni, hogy a klimax után bekövetkezô hormonszintcsökkenés szintén okozhat nehézségeket a hüvely nedvesedésében, erre is kiválóan alkalmazható az IntiMoments. Ez különösen azért lényeges, mert a nyugati orvoslásban gyakran alkalmazott hormonpótló terápiákkal ellentétben az IntiMoments természetes, hormonmentes megoldást kínál. A változókor nem betegség! Bár a menopauza a nôi termékenység végét jelzi, nem kell feltétlenül a szexuális aktivitás végét is jelentenie.

Napjaink tudatosan élô embere rengeteg idôt, pénzt és energiát szán az egészségre, de az intim egészségre még mindig nem fektetünk kellô hangsúlyt. Az IntiMoments nem csupán intim együttlétek alatt alkalmazható kiválóan, hanem intim kozmetikumként is. Naponta (bevezetô idôszakban eleinte napi két alkalommal) alkalmazva elôsegíti a nemi szervek egészségének és feszességének fenntartását, selymessé teszi a bôrt és komfortérzést biztosít. Hatóanyagainak fô bázisát gyógynövények alkotják, melyek jótékony hatással vannak a nemi szervekre. A chlorella kiválóan kiegészíti a kollagén és elasztán tulajdonságait, mivel általános nedvesítô, élénkítô hatása mellett e két fehérje szintézisét elôsegíti. A népgyógyászatban évszázadok óta eredményesen alkalmazott kamilla és eukaliptuszolaj antiszeptikus hatású. A homoktövis és az aloe vera kiváló bôr- és nyálkahártyaápoló, bôrvédô hatásuknál fogva szintén évezredek óta használatosak, valamint antioxidánsokat is tartalmaznak. Erôs antioxidáns hatású a zöldtea is, mely emellett frissíti, hidratálja is a bôrt. A rozmaring az idegekre és izmokra van jótékony hatással.

Vigyen színt szexuális életébe Ön is a sokoldalú, egészséget is támogató Inti- Moments krémmel!


Kosárba Ár: 6 320 Ft