MENU

XShape - Úgy egyél, hogy fitt legyél

Az aminosavak szervezetünkben betöltött szerepe nagyon sokrétû, de legfontosabb feladatuk, hogy különbözô fehérjék (pl. izomfehérjék) és fehérje természetû anyagok (pl. hormonok, enzimek) fô alkotórészeiként szerepeljenek. A legtöbb divatos fogyókúrára jellemzô, hogy aminosavban szegény, továbbá követésük során ugyan kezdetekben sikereket könyvelhetünk el a leadott kilók számát illetôen, azonban a súlycsökkenés a legtöbb esetben nem a fölös testzsírból, hanem a szervezet víztartalmának vesztésébôl, illetve izomvesztésbôl adódik. Hogy fogyókúránk során ne vizet és izmot veszítsünk, megfelelô tápanyag- és aminosav-bevitelre, valamint kielégítô folyadékmennyiségre és fizikai aktivitásra van szükség.

Az aminosavak alkalmazása a testtömeg csökkentésben régóta ismert módszer. Ki ne hallott volna már például az L-karnitin kiváló zsírégetô hatásáról? Az XShape aminosav komplexe az L-karnitinen kívül még hatféle aminosavat (arginint, lizint, glutamint, ornitint, fenil-alanint és tirozint) tartalmaz, a szervezet számára legjobban hasznosítható, természetes formában. Alkalmazásukkal elôsegíthetjük fogyókúránk sikerességét, és ami még fontos, ezen aminosavak használata következtében testtömeg-növekedéstôl sem kell tartanunk.

Készítményünkben az aminosavakat vitaminokkal és krómmal egészítettük ki. A króm anyagcserére gyakorolt hatása régóta ismert. A szervezetben termelôdô inzulin hatásának elôsegítésén keresztül elônyösen befolyásolja a szénhidrát-, zsír- és fehérje-anyagcserét, segít megakadályozni a vércukorszint hirtelen ingadozásából adódó „kívánósságot„, ezért nagyszerûen kiegészítheti a testtömegcsökkentô étrendet. Készítményünkben a króm szerves formában (króm-pikolinát) van jelen, mivel a szervezetben történô hasznosulása a szervetlen formáknál lényegesen jobb (a felszívódás hatékonyabb és gyorsabb). A B-vitaminok szintén elengedhetetlenek a szénhidrát-, zsír-, fehérjeés nukleinsav-anyagcsere megfelelô mûködéséhez, a C-vitamin pedig szervezetünk antioxidáns védelmét látja el. Megfelelô étrend és aktív életvitel mellett az XShape eredményesen hozzájárulhat minden olyan testsúlycsökkentô módszer eredményességéhez, melynek célja a tartós eredmény elérése. Éppen ezért mindazok számára megfelelô lehet, akik tartós testtömegcsökkentést tûztek ki maguk elé, és ebben nem kötnek kompromisszumot

Kapcsolódó termékek: